Voetreflex Tilburg Mezi reviews

Manon 2024
Ik heb Daniëlle leren kennen tijdens één van de moeilijkste periodes uit mijn leven. Daniëlle heeft mij rust in mijn hoofd gebracht maar nog zoveel meer. Ontspannen vind ik erg moeilijk, maar bij haar kom ik helemaal tot rust. Ze neemt de tijd en geeft advies. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

Tamara 2024
Tijdens mijn zoektocht naar rust en balans, zowel mentaal als fysiek, kwam ik in contact met Daniëlle. Gelukkig maar! Tijdens de behandelingen kan ik echt optimaal ontspannen en kom ik helemaal tot rust. Maar, ook na de behandelingen ervaar ik veel positieve effecten. Mijn darmen zijn tot rust gekomen, mijn levendige (vermoeiende) dromen zijn weg en ik ben beter in staat om echt te “voelen “hoe het nu met me gaat. Daniëlle is een ontzettende lieve, deskundige vrouw met een groot empathisch vermogen. Zij stelt je op je gemak en laat je direct welkom voelen in haar praktijk. De behandelingen bouw ik nu langzaam af, maar ik blijf zeker terugkomen!

Laura 2024
Aan iedereen aan te raden! Daniëlle is zo’n fijn mens. Ze doet haar werk duidelijk met liefde en denkt altijd heel erg met je mee. Super veel kennis en vaardigheid, top!

Balou 2022
Alleen maar lovende woorden voor Daniëlle die mij tijdens mijn zwangerschap enorm goed geholpen heeft. Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij haar terecht met rugklachten tijdens de zwangerschap en haar sessie leverde absoluut verlichting op. Daarnaast bleek een paar maanden later de kleine in een stuit te liggen. Mede dankzij haar voetreflexbehandeling en Moxa-therapie is de baby zelf gedraaid! Bovendien is Daniëlle een warm persoon met een professionele aanpak! Krtom: dikke aanrader!

Gulistan 2022
Met mijn ene hand op mijn buik schrijf ik dit bericht. Daniëlle heeft naast een vakkundige en professionele behandeling met positief resultaat mij iets heel waardevols gebracht. Door mijn drukke agenda heen ben ik iets essentieels vergeten, namelijk contact maken met de kleine daar in mijn buik. Daniëlle heeft met haar gesprekken mij nogmaals doen beseffen hoe belangrijk dat contact is. Naast het aanpakken van mijn hulpvraag (stuitligging) heeft zij mij en mijn baby dichterbij elkaar gebracht. En daarvoor zijn wij haar onwijs dankbaar!

Annemarie 2021
Doordat ik vastliep met mijn PMS- (menstruatie)klachten wilde ik graag voetreflextherapie uitproberen. Bij Daniëlle voelde ik me meteen vertrouwd en ontspannen. Door de voetreflexmassage én doordat Daniëlle meekijkt naar andere zaken, (zoals voeding, beweging, leefstijl) ontstond er al heel snel een verbetering in mijn klachten. Het is bijna verbazingwekkend hoeveel effect de behandelingen op mij hebben!
Daniëlle kijkt verder dan alleen de hulpvraag waarmee ik binnenkwam. Zo helpt ze mij ook met m’n vermoeidheid en om meer rust te creëren in het dagelijks leven. Ik ben heel blij met alle tips en adviezen die ik krijg, want zo kan ik zélf ook iets doen aan m’n PMS-klachten en uitvinden wat werkt.
Ik ben dankbaar voor deze therapie, omdat niets en niemand anders me hiermee kon helpen…
Daniëlle is heel vriendelijk, zeer vakkundig en ik vind het heel prettig als ik weer voor een (ontspannende) sessie naar haar toe mag!

Martijn 2020
Tijdens een heftige periode in mijn leven, ben ik na een tip met voetreflex behandelingen gestart bij Daniëlle. Sindsdien voel ik me meer tot mezelf, en kan ik eigenlijk weer mijn eigen gevoel volgen. Daardoor krijg ik weer grip en controle in mijn leven. Ik kan deze vorm van therapie iedereen die zoekende is in een moeilijke periode aanraden.

Lonneke 2020
Na een rugby ongeluk te hebben gehad en verschillende keren bij een fysio te zijn geweest wat niet geholpen had, advies gekregen van een vriend om eens op zoek te gaan naar een voetreflextherapeut. Op google gezocht en ik vond Daniëlle. Ik heb contact gezocht met haar en ik kon meteen terecht.
Daniëlle is iemand die geen garanties geeft maar wel heel erg haar best doet om het probleem te verhelpen. Ik liep al 3 jaar met pijn in mijn onderrug. Begin van het jaar bij haar geweest. Na de eerste behandeling d.m.v. Neuro reflexologie had ik al minder pijn dan na 3 jaar fysio! Helaas kwam de Corona maar ook tijdens de Corona kon ik haar altijd om advies vragen. Helaas kon ik er een tijdje niet naar toe maar zodra ze open mocht liet ze me dit direct weten. Ik was toen vrij snel weer aan beurt.
Nu heb ik 5 Neuro reflexologie behandelingen gehad en ik kan weer langere afstanden lopen en ben over het algemeen dagen lang pijn vrij. Daniëlle is altijd beschikbaar om advies te geven, het is altijd erg plezierig om naar haar toe te mogen. Ze heel vriendelijk en gezellig. Eerlijk en betrouwbaar. Kort om ze is een topper! Blijf de komende tijd zeker nog onder behandeling bij haar…!  

Daniëlle D 2020
Bijna iedere dag hoofdpijn, zwaar hoofd, iedere dag paracetamol. 2x in de maand migraine.
Helemaal klaar was ik er mee. Al die medicatie, de hoofdpijn die je dagelijkse bezigheden belemmert. Als je een uitstapje hebt altijd weer die hoofdpijn.
Maar toen zag ik op FB wat voorbij komen van Daniëlle en haar praktijk Mezi. Op dat moment stond ik overal voor open en heb dus een afspraak gemaakt.
Het ontvangst bij Daniëlle voelde meteen vertrouwd. Ik vertelde mijn verhaal, Daniëlle luisterde en schreef alles op stelde gerichte vragen, en uiteindelijk stelde Daniëlle een behandelplan op. Daniëlle legt alles goed uit en verteld wat ze gaat doen.
Buiten dat het heel interessant is wat er allemaal in je voeten in verbinding staat met je lichaam, zijn de behandelingen erg ontspannend.
Van 6 Maxalt smelttalbetten in de maand naar soms 1 of helemaal niet, dat is wat de voetreflex behandelingen mij hebben gebracht.
Super blij ben ik met Daniëlle en haar magische handjes.


Mariska 2020
Daniëlle der voetreflexologie behandelingen zijn fantastisch! In 2018 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met deze vorm van massage, die mij steeds weer in totale ontspanning brengt. Steeds weer past ze de sessies aan op mijn specifieke behoeften op dat moment, en legt duidelijk uit, waarom ze een bepaalde techniek gebruikt, en hoe deze mij zou kunnen helpen. 
Haar positieve energie en vakbekwame massage maken mij keer op keer een bijzonder dankbare klant!

Antoinette 2020
Via mijn zus kwam ik terecht bij Daniëlle. Haar enthousiasme was terecht, ik kwam binnen en voelde een warm welkom. Daniëlle laat iedereen in zijn/haar waarde en helpt vol overgave. Voor mij was het ter ontspanning, maar er kwamen ook dingen aan bod waar Daniëlle op inging en me meteen mee kon helpen, heel fijn!
Kortom, een aanrader voor iedereen. Met klachten, ter ontspanning, bij Daniëlle kun je voor alles terecht. Warm, vol overgave en professioneel, dat is Daniëlle.
Ik ben enthousiast en zou iedereen een behandeling van haar gunnen!

Claudia 2019
Via via hoorde ik van de kwaliteiten van Daniëlle als voetreflextherapeute. Ik was zoekende, zoekende tijdens een heftige burn-out. Traditionele geneeskunde bood me geen houvast, daarom ging ik op zoek naar aanvullende zorg, zoals voetreflexmassage. De 1e keer bij Praktijk Mezi voelde ik me direct op mijn gemak. Uitgebreid nam Daniëlle de tijd om te luisteren naar mijn klachten en mijn zorgen, ze nam me meer dan serieus. Inmiddels ben ik meerdere maanden en vele sessies verder. Dankzij de behandelingen leerde ik weer voelen, onrust los te laten en me te ontspannen.
Hoe ik de behandelingen zelf ervaar? Dat is heel moeilijk in woorden uit te drukken. Het is een moment echt voor mezelf, waar ik al dagen vantevoren naar uit kijk. De rustige muziek, heerlijke oliën, en niet te vergeten de erg goede aanpak van Daniëlle. De burn-out ligt nu achter me, maar ik blijf bij Mezi terugkomen. Afhankelijk van hoe ik me voel, zet Daniëlle een behandeling in. Altijd perfect, ontspannend en het werkt vaak ook nog dagen door. Dankjewel voor dit inzicht Daniëlle, en jouw menselijke en empathische aanpak.

Ellie 2019
Voor wie dit leest, ik heb een burn out, ben ver hersteld. Maar wat ik jullie wil zeggen is dat de voetreflex behandelingen van Daniëlle Quaars me enorm veel goed hebben gedaan. Waardoor mijn herstel echt vanaf dat moment enorm vooruitgang gaf. Het helpt echt super!

 

Mechteld 2019 
Tijdens mijn zwangerschap ben ik meerdere keren bij Daniëlle geweest voor heerlijke behandelingen. Mijn hele lichaam werd door de liefdevolle voetreflexmassages ondersteund en ook op mentaal vlak waren de behandelingen heerlijk. Even een momentje voor jezelf, voor je lichaam en geest en ik ben ervan overtuigd dat mijn kindje ook helemaal tot rust kwam tijdens de sessies.

Cindy 2019 
Daniëlle is een vakvrouw en een fijne dame. Ik heb veel baat gehad bij haar behandelingen voor zowel verminderde energie alsook pijn tijdens de zwangerschap. Echt een aanrader. Je merkt snel verschil en daarnaast zijn de behandelingen gewoon heerlijk.

Janneke 2019
Mijn kindje lag in een stuit. Omdat ik liever niet het kindje in het ziekenhuis wilde laten draaien, heb ik eerst de voetreflex behandeling bij Daniëlle ondergaan. Tijdens de behandeling werd mijn kindje erg beweeglijk en doordat Daniëlle met haar handen mijn buik vasthield, voelde ik mijn kindje naar haar handen gaan. Na de behandeling heb ik rust genomen en bij de volgende verloskundige controle lag mijn kindje niet meer in stuit.

Kirsten 2019 
Na het strippen bij de verloskundige heb ik nog 2 voetreflex behandelingen gehad van Daniëlle. Na de eerste behandeling was ik super ontspannen maar helaas zette het niet de bevalling in gang. De dag na de tweede behandeling zijn vliezen gebroken en is ons kindje geboren.

Hilda 2018
Praktijk Mezi is liefdevol en rijk aan sfeer, je voeten verdienen het en ook een An-Shen massage is ook zeer aangenaam!

Kim 2018
Heerlijke An-Shen massage gehad van handen/hoofd/schouders/nek/rug. Ik zit in een rolstoel en alles voelde heerlijk los; snel weer een volgende afspraak.

William 2018
De An-Shen massage was zeer ontspannend. Heb nu veel minder last van mijn hoofd, nek, rug en benen.

Serveas 2018
Een zeer ontspannende massage met een stevige greep in de handelingen. Entourage prima verzorgd.

Monique 2018
De massage was heel ontspannen en tegelijkertijd werden er dingen in werking gezet. Ik voelde de energie gaan stromen en dingen in mijn lijf gebeuren. Een heel aangename ervaring en voor herhaling vatbaar!

Cindy 2018
Naast een heerlijke ontspannende voetreflexmassage voelde ik ook dat dit iets in werking gezet heeft… Je voelt je meteen vertrouwt en in goede handen.

Nicole 2017
De voetreflexmassage had direct een ontspannend effect. Daniëlle voert de behandeling op een serieuze doch zeer ontspannen wijze uit. Haar warme persoonlijkheid maakt de massage tot een zeer aangename ervaring.

Chantal 2017
Daniëlle is zeer toegewijd en bevlogen in haar vak. Het voelt fijn en vertrouwd. Zowel de sfeer, de geuren als de muziek; alles klopt en voelt als geheel. Daniëlle is geboren voor dit vak! Ik voel me in handen van een professional!

Vivi 2017
Daniëlle is een vriendelijke open persoon die je respectvol benaderd.  Ik heb de behandeling, een ontspannende voetmassage, ervaren als professioneel, ontspannend en in contact blijvend zonder te hoeven praten. Precies wat ik zoek!