Voetreflex Tilburg Mezi

Baby / Peuter reflexologie

Via babyreflexologie kun je heel wat klachten verlichten zoals obstipatie, krampjes, tandjes krijgen, onrustig slapen. Door middel van lichte druk op de voetjes kunnen blokkades opgeheven worden zodat de energie weer door het gehele lichaam gaat stromen.
De ouders betrek ik bij de behandeling. Ik leer hen individueel aan huis of in mijn praktijk massagegrepen die zij dagelijks toe kunnen passen. De grepen kunnen op elk tijdstip eventjes tussendoor gedaan worden. Niet alleen baby’s, maar kinderen van elke leeftijd kunnen met deze massagegrepen baat hebben.

Babyreflexologie: hoe lang duurt het voordat het helpt?
De reactietijd op een massage kan relatief kort zijn. Soms kan het voorkomen dat na de behandeling voor bijvoorbeeld obstipatie binnen 5 minuten een volle luier komt. Maar reacties kunnen ook wat langer op zich laten wachten. Een reactie kan ook pas de dag erna ontstaan of binnen een week na de behandeling. Doordat ouders zelf de aangeleerde massagegrepen dagelijks toepassen ontstaat er een goede doorstroming van de Qi (energie) en blijft de baby beter gezond.

Babyreflexologie voordelen:
• Verbetert het vermogen om te ontspannen.
• Bevordert goed in- en doorslapen.
• Verbetert spijsverteringsproblemen:
  (obstipatie, krampjes, harde ontlasting, winderigheid.)

• Biedt verlichting bij huidproblemen, doorkomen tandjes, pijn bij vaccinatie.

 

3 Daagse cursus baby/peuter reflexologie

Lijkt het je leuk / leerzaam om samen met vriendinnen en hun baby’s deze 3 daagse cursus te volgen of individueel 1 onderwerp te volgen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en data.

De cursus bestaat uit 3 onderdelen van 2 uur en wordt op 3 verschillende dagen gegeven aan huis (minimaal 3 tot 6 personen).

De onderwerpen die aan bod komen zijn:
Dag 1: Slaap & geruststelling
Dag 2: Spijsvertering
Dag 3: Weerstand en welzijn


Kosten?
Individueel:
Aan huis of in mijn praktijk. Per onderdeel € 60.00 excl. reiskosten buiten Reeshof.
3 Daagse cursus aan huis of in mijn praktijk € 180.00 incl. reader met geleerde massages en voetenkaartje; excl. reiskosten buiten Reeshof.

3 tot 6 personen:
3 Daagse cursus bij 1 persoon aan huis (bij voldoende aanmeldingen) € 142.50 per persoon incl. reader met geleerde massages en voetenkaartje: excl. reiskosten buiten Reeshof.